Tuottajille

Vaskio kerää lähituottajat yhteiseen markkinapaikkaan

Vaskio Markkinapaikka tarjoaa sinulle helpon alustan myydä tuotteitasi ilman omaa työlästä verkkokauppaa. Voit jakaa asiakkaillesi kauppasi omaa linkkiä, joka ohjaa ostamaan suoraan sinun omasta kaupasta. Joustavilla toimitusehdoilla varmistat, että asiakkaalla on vapaus valita hänelle sopivin vaihtoehto. Jos kiinnostuit, käy täyttämässä yhteydenottolomakkeemme niin olemme sinuun pian yhteydessä ja katsotaan, miten Vaskio Markkinapaikka sopii sinun yrityksesi tarpeisiin.

Yhteydenottolomakkeeseen pääset tästä.

 

Kymmenen hyvää syytä valita Vaskio

1. Helppo verkkokauppa-alusta

Verkkokaupan rakentaminen tyhjästä on työläs prosessi ja vaatii huomattavan määrän resursseja eikä työ pääty, kun verkkokauppa on julkaistu. Lisäksi asiakkaille kestää jonkin aikaa löytää verkkokauppaasi, mutta kulut silti juoksevat. 

Vaskio tarjoaa helppokäyttöisen ratkaisun, jossa sinun tarvitsee vain lisätä myytävät tuotteesi ja ne ovat kuluttajien ostettavissa Vaskio Markkinapaikassa. Asiakas maksaa tuotteen verkkokaupassa ja toimitettuasi tuotteet asiakkaalle saat suoraan maksun tilillesi. 

2. Löydy helpommin

Usein kuluttajan on vaikea löytää pienen tuottajan verkkokauppaa ja kävijämäärien kasvattaminen on työlästä. Vaskio Markkinapaikan kautta yhä useampi kuluttaja voi löytää kauppasi, vaikka ei olisi siitä vielä kuullutkaan. Lisäksi Markkinapaikassa toimit tasavertaisena muiden tuottajien kanssa, joten et jää isompien jalkoihin.

3. Markkinointia puolestasi

Miten kuluttaja ostaa sinulta, jos ei vielä tiedä sinusta? Me Vaskiolla teemme jatkuvaa työtä näkyvyyden ja tunnettuuden parantamiseksi ja siinä samalla myös sinä hyödyt markkinoinnistamme.

4. Varasto aina mukanasi

Myytävien tuotteiden varastot aina ajan tasalla. Vaskio tarjoaa käyttöösi helppokäyttöisen varastotoiminnon, jonka avulla ylläpidät tuotteidesi varastoja ja pysyt ajan tasalla myytävissä olevista tuotteista. Toiminnon avulla muokkaat varastosaldoja nopeasti ja ne ovat heti myynnissä markkinapaikassa. 

5. Ei kuukausimaksuja

Käyttöönotto on ilmaista ja me autamme sinut alkuun. Emme peri sinulta aloitus- tai kuukausimaksuja vaan toimintamme perustuu tehtyyn kauppaan. Otamme tehdystä kaupasta pienen komission, jonka avulla maksamme maksunvälityspalkkioita ja alustan markkinointia.

6. Joustavat toimitusvaihtoehdot

Avullamme saat helposti käyttöösi joustavat toimitusvaihtoehdot. Alustamme avulla voit tarjota toimituksen sovittuun noutopisteeseen tai kuljetuksena asiakkaalle. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus noutaa halutessasi tuotteet toimipisteestäsi.

7. Kävijämäärät nousuun

Yhteisössä on voimaa. Useampi tuottaja houkuttelee Markkinapaikkaan asiakkaita eri suunnilta, joka lisää myös sinun näkyvyyttäsi ja mahdollisuutta tehdä kauppaa. Vaskio Markkinapaikassa sinulla on tasa-arvoinen mahdollisuus tulla löydetyksi, joten kävijät varmasti huomaavat myös sinut.

8. Markkinapaikka siellä missä sinä olet

Vaskio Markkinapaikka ei ole paikkakuntasidonnainen, joten voit ottaa sen käyttöösi, vaikka alueellasi ei vielä olisi muita toimijoita. Joustavat toimitusvaihtoehdot takaavat sen, että yhä useammalla kuluttajalla on mahdollisuus tilata lähellä tuotettuja tuotteita.

9. Maksu suoritettu ennen toimitusta

Asiakas maksaa tilauksen suoraan Vaskio Markkinapaikan kautta ja toimitettuasi tuotteen saat maksun tilillesi. Ei enää säätöä useiden eri maksuvaihtoehtojen kanssa ja toimittaminen nopeutuu sekä tilaukset selkeytyvät.

10. Kehitä tuotevalikoimaasi vastaamaan kysyntää

Myyntiraporteilta näät helposti myymäsituotteet ja mitä milloinkin menee eniten. Raporttien avulla pystyt kehittämään tuotevalikoimaasi vastaamaan entistä paremmin kuluttajien kysyntään.

Innostuitko? Hae mukaan tästä.