Tuottajien puolella

Viimeisten kuukausien aikana kustannukset ovat nousseet alasta riippumatta, mutta erityisesti kustannusten nousu osuu maatalouden tuottajiin, joissa kustannukset ovat kasvaneet lyhyessä ajassa huomattavasti. Polttoaineiden, rehujen, lannoitteiden sekä viljeltävien kasvien siementen hinnat ovat nousseet huomattavasti. Tukalaksi tilanteen tekee se, että tuottajien neuvotteluvoima suhteessa toisessa päässä tuotteita myyviin kauppoihin on olematon. Kustannukset siis nousevat, mutta tulot eivät.

Ei ne puheet vaan teot! Avaamalla Vaskion verkkokaupan haluamme tarjota oikeudenmukaisemman tulojaon tuottajille.

Toiminnallamme haluamme tukea erityisesti pientuottajia ja tarjota heille vaivaton ja nopea kanava myydä tuotteitaan. Lisäksi haluamme olla reiluja ja maksaa tuottajille kunnollisen korvauksen myydyistä tuotteista. Osaltamme haluamme helpottaa paikallisten tuottajien löytämistä ja vähentää heidän työkuormaansa. Yksinkertaistamalla tuotteiden tilaamista ja tehostamalla toimitusprosessia säästämme aikaa niin tuottajalta kuin asiakkaaltakin. 

Tavoitteenamme on edistää lähiruoan saatavuutta ja sen tilaamisen helppoutta. Mikä sen mukavampaa kuin tilata yhdestä paikasta usealta eri tuottajalta ja saada ne kotiovelle toimitettuna? 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.