Kuinka paljon tuottajalla jää käteen

Kuinka paljon tuottajalle jää käteen?

Tuottajan osuus loppuhinnasta on yleensä häviävän pieni. Tuottajalle jäävä osuus vaihtelee riippuen tuotetusta raaka-aineesta ja jalostusasteesta. Pahimmillaan puhutaan pelkistä prosenttiyksiköistä, jotka tuottajalle jäävät tuotteen hinnasta.

Tiesitkö, että 0,5 l oluttölkistä jää tuottajalle noin 2 senttiä käteen. Kyllä, hyvä että puhutaan edes senteistä monikossa. Suomessa maatalouden tila on ajautunut kaaokseen nousseiden tuotantokustannuksien vuoksi sekä jäykkien sopimusehtojen vuoksi. 

Me Vaskiolla haluamme muuttaa tämän ja luoda joustavamman ympäristön tuottajille toimia ja myydä tuotteita eteenpäin. Lisäksi haluamme varmistaa, että tuottaja saa myynnistään kunnollisen korvauksen. Kaupastamme ostaessasi tuotteen hinnasta valtaosa jää tuottajalle. 

Toiminnassamme nostamme paikallisuuden uudelle tasolle. Asiakkaana sinulla on mahdollisuus ostaa lähellä tuotettua ruokaa oman alueesi tuottajilta. Enää sinun ei tarvitse etsiä tuottajia useasta paikasta vaan nyt löydät ne samasta kaupasta. 

Haluamme myös tuoda vaivattomuuden lähiruoan ostoon. Sinun ei tarvitse enää kuin odottaa, että toimitus tuodaan suoraan kotiovellesi. Lähiruoan ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Tutustu laajenevaan valikoimaamme ja uusiin avattaviin paikkakuntiin etusivuillamme. Ei muuta kuin tukemaan suomalaista ruoantuotantoa!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.